Etusivu | Ajankohtaista | Tilaa Kirvun Kylät -lehti VIIMEISTÄÄN 20.5.2025!

Kirvun Kylät
Lehtitoimikunta

Hei ystävä,

olet ehkä ollut 40-vuotiaan Inkilän lehden uskollinen tilaaja ja lukija. Tai ainakin olet kuullut että sellainen aviisi on olemassa. Ryhtyisitkö tilaajaksi, jos uudistuksemme innostavat.

Inkilän lehti muuttuu tänä juhlavuonna koko Kirvun pitäjää koskevaksi Kirvun Kylät -lehdeksi. Vaikka tätä ennenkin Inkilän lehdessä on kerrottu muidenkin kylien kuin Inkilän tapahtumista, on uusi lehti vielä korostetummin koko Kirvun lehti.

Lehteemme tulee osastoja historiasta ja nykypäivästä, kirvulaisista ja kirvujuurisista kulttuurivaikuttajista (nrossa 1/2024 Emmi Kuittinen), urheilijoista (Matti Sutinen), poliitikoista (Juho Niukkanen ja mahd. Jouni Ovaska) ja vaikuttajista. Kerromme evakossa tulleiden tavaroiden tarinoita. Iloitsemme uusien kirvujuuristen vauvojen syntymästä, nuorten ripillepääsystä, valmistumisesta oppilaitoksista, uusista aviopareista. Suremme omaisensa menettäneiden kanssa. Tutustumme koulupiireihin ja yhdistystoimintaan (Kirvun Kirkonkylän NS 130 vuotta). Välitämme tietoa tulevista tapahtumista ja sukuseurojen toiminnasta. Etsimme tietoja Kirvusta tehdystä tutkimuksesta (Kirvun elinkeinorakenteen muutokset 1800-luvun lopulla).

Lehti julkaistaan kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa. Jutut tulee lähettää toimitukseen huhtikuun ja lokakuun lopussa. Otamme mielellämme vastaan kirjoituksia, ja jos sinusta tuntuu, että haluat olla kyläsi lehtiavustaja pysyvämminkin, niin ilmoitathan siitä.

Vuosikerran tilaushinta on tänä vuonna 20 euroa. Lehden voi tilata

Toivottavasti matkamme Kirvun merkeissä jatkuu yhdessä! Jos olet jo Inkilän lehden tilaaja, sinun ei tarvitse tilata lehteä uudelleen.

Hannele Inkinen
Kirvun Kylät -lehden päätoimittaja
050 581 2434