Etusivu | Liityn Kirvun Pitäjäseuran jäseneksi

Liityn Kirvun Pitäjäseuran jäseneksi

En halua liittyä Karjalan Liittoon

7 + 2 =

Liittymällä Kirvun Pitäjäseuraan, liityn myös Karjalan Liitto ry:een.

Kirvun Pitäjäseura pitää yllä omaa tiedotteiden lähetysluetteloa ja kirjaa sähköpostiosoitteet myös Karjalan Liiton jäsenrekisteriin. Osoitteita käytetään vain tiedottamiseen. Osoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille. Lähetysluettelosta pääsee pois ilmoittamalla asiasta Kirvun Pitäjäseuraan os. kirvu@kirvu.fi. Tietosuojaseloste on kirvu.fi-sivuston alapalkissa.

Karjalan Liiton jäsenenä saan Karjala-kortin, neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Karjalan Kunnaat –jäsenlehden, alennuksia kesäjuhlien pääsylipuista, kursseista, matkoista, erilaisista tilaisuuksista ja monista liiton myyntituotteista.

Vuosimaksu vuodelle 2024 on 22,50 euroa, josta 20 euroa menee Karjalan Liiton jäsenmaksuksi. Jos kuulun jo toiseen karjalaiseen yhteisöön jonka kautta maksan Karjalan Liiton jäsenmaksun tai en halua kuulua Karjalan Liittoon, vuosimaksuni on 2,50 euroa.

Lähetä-painiketta painamalla liittymisilmoitus välitetään jäsenasiainhoitajalle Kaisu Iivoselle. Jos jäsenasioissa tulee kysyttävää, ota yhteyttä Kaisuun:

kaisu.iivonen@hotmail.com
tai

Kaisu Iivonen
Kirvun Pitäjäseura ry
Urheilukatu 4 A 15
05800 Hyvinkää