ARKISTO

Kirvu nyt myös FACEBOOKISSA!

09.08.2012 - 09.12.2013

Hyvä kirvulainen.


Voimme tavata jatkossa toisiamme trendikkäästi ja ajan henkeen sopivasti sosiaalisessa mediassa eli Facebookissa. Kirvu-ryhmän tarkoituksena on välimatkoista välittämättä koota meidät kirvulaiset eri kylistä saman pöydän ääreen.

Facebookissa tapaat vanhoja tuttuja, luot uusia ystävyyssuhteita ja löydät kenties kadoksissa olleita tai kokonaan tuntemattomia sukulaisia ja ystäviäsi.
Jokainen meistä voi, saa ja pitääkin edistää toistemme Kirvu-tuntemusta jakamalla tietämystään vaikkapa kuvien ja tarinoiden avulla tällä sivustolla. Voit vapaasti lisätä ryhmän seinälle omia kuviasi Kirvusta, voit etsintäkuuluttaa ihmisiä ja asioita, voit myydä tai ostaa yms.

Tehkäämme yhdessä Kirvusta miellyttävä virtuaalinen oleskeluhuone, jossa rupattelemme leppoisia, viihdymme vaikka yötä myöten ja jonne palaamme aina uudestaan ja uudestaan.

Facebook -maailma yllättää iloisesti. Päästäksesi olohuoneeseemme sinun tulee olla rekisteröitynyt Facebookin käyttäjä. Ryhmä on ollut toiminnassa jo jonkin aikaa ja meitä iloisia kirvulaisia on mukana jo 113!

Astu sisään, odotamme sinua täällä!

Teija Sipiläinen