ARKISTO

KIRJOITUKSET KIRVUN INKILÄN JOULULEHTEEN 15.11. MENNESSÄ

24.10.2015 - 31.12.2015

Lehtemme Kirvun Inkilän Joulu tulee taas jouluksi, jos vain aineistoa on tarjolla. Ja onhan sitä yleensä ollut. Lähetä juttusi, ilmoituksesi, tarinasi viimeistään 15.11.2015.

Monet ovat jo isänsä, äitinsä, tätinsä ja setänsä haastatelleet ja mukavat jutut on saatu Yliopiston kirjastoon säilöön. Tätä ei ehkä moni muistakaan: muistot tulevat todellakin talteen ja vaikkapa tutkijoiden käyttöön Helsingin Yliopiston lehtiarkistoihin. Kaikkein mukavinta on kuitenkin, kun me kaikki tilaajat saamme lukea ne lehdestämme.

Voit kirjoittaa myös tämän päivän Inkilän/Kirvun/Karjalan matkoistasi ja niiden herättämistä tunnelmista. Valokuvat mukaan, kiitos! Ja Perheuutisia-palsta odottaa jälleen kastettuja, vihittyjä, mikä ettei syntymäpäiväsankareista voisi kertoa tarinaa, oikein mielellään. Muistokirjoitukset ovat tärkeitä viimeisiä palveluksia…

Toimituskuntamme (Aila Reimi, Minna Hölttä, Teija Sipiläinen ja Hannele Inkinen) tarvitsee jutut viimeistään 15.11. jotta saamme lehden ajoissa valmiiksi (jutut os. hannele.inkinen (at) kolumbus.fi). Jutut otetaan mielellään vastaan ilman mitään muotoiluja; ne joudutaan kuitenkin poistamaan kun juttuja taitetaan lehteen sopivaksi. Tilaus-, osoite- ja maksuasiat hoitaa Inkeri (inkeri.keijamaa (at) phnet.fi).

Jos haluat lähettää juttusi käsin kirjoitettuna, postita se os.
Hannele Inkinen
Linnalahdentie 2 as 2
00950 Helsinki

Kuukausi aikaa – siinä ehtii vaikka mitä!


Hannele