ARKISTO

KESÄMATKA KIRVUUN 10.-11.7.2016

02.05.2016 - 31.07.2016

Ilmoittaudu iloiselle Kirvun kesämatkalle viimeistään 15.5.2016. Ilmoittautumiset ottaa vastaan Sirpa Suvanto, puh. 040 715 1619 tai sähköposti sirpa.suvanto (at) pp.inet.fi

Matkan aikataulu:

10.07.2016 sunnuntai

klo 06.00 Helsinki, Mikonkadun turistipysäkki
klo 06.45 Mäntsälä, linja-autoasema
klo 07.15 Orimattila, linja-autoasema
klo 07.45 Lahti, Matkakeskus tilausajolaituri
klo 08.35 Kouvola, Matkakeskus
klo 09.50-10.35 Lappeenranta, ABC Viipurinportti (tauko 45 min)
klo 10.55 Nuijamaan raja-asemalta rajanylitys (kesäaikana Suomessa ja Venäjällä on sama kellonaika)

Rajamuodollisuuksien jälkeen ajo Viipuriin, ajoaika noin 50 min.
Majoittuminen Viipuri-hotelliin.
Vapaata aikaa kaupungilla, jolloin voidaan käydä Viipurin Taidemuseossa eli Eremitaasin Viipurin pisteessä tai Monrepos'ssa matkustajien toiveiden mukaan. Sisäänpääsymaksut eivät kuulu matkan hintaan.

11.07.2016 maanantai

Aamiainen hotellissa.
Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Kirvua.
Talkoolaiset viettävät päivän heinänniitossa ja muut omatoimisesti. Mahdolliset kotikyläkäynnit hoidetaan ryhmän itse hoitamilla paikallisilla takseilla.

Lähtöaika Kirvusta noin klo 18.00. Saapuminen kotipaikkakunnille myöhään illalla.

Matkan hinta/hlö 2 hh/1hh:
väh. 30 hlöä 220 € / 245 €
väh. 40 hlöä 200 € / 225 €
väh. 50 hlöä 190 € / 215 €
Hinta edellyttää vähintään mainittuja henkilömääriä bussissa.

Matkan hintaan sisältyy:
 • bussimatka yllä mainittua reittiä Viipuriin ja Kirvuun
 • rajavyöhykeluvan hankinta (1 per bussi)
 • ryhmäviisumin hankinta
 • viisuminhankintaan tarvittava vakuutus alle 80-vuotiaille
 • matkan laskutus jokaiselle lähtijälle erikseen

  Lisämaksusta:
 • henkilökohtaisen kertaviisumin hankinnasta 20 € lisämaksu (jos on esim. jonkun muun maan kuin Suomen passi, niin ei voida liittää ryhmäviisumiin) mahdolliset kansalaisuuslisät
 • 80- 85 vuotiaille matkavakuutuksen teko alk. 18 €
 • laskutuksen käsittelymaksu 2 €/lasku
 • mahdolliset kotikyläkuljetukset paikan päällä ryhmä hoitaa itse

  Alennus: - omalla viisumilla matkustavalle alennus 75 € matkan hinnasta

  Hotelli:
  Hotel Vyborg***
  Leningradskij prospekt 19, Viipuri, Vuonna 1929 rakennettu ja vuosina 1994 ja 2000 kunnostettu, 6 kerrosta, hissi
  Sijainti: Ydinkeskustassa, entisen Karjalankadun varrella Huonemäärä: Yhden ja kahden hengen huoneita sekä sviittejä yhteensä 103 kpl Huonevarustus: Suihku, wc, puhelin, TV Hotellin palvelut: Ravintola, yökerho, baari, arvotavarasäilytys, sauna

  Maksuehdot: Lähetämme jokaiselle lähtijälle oman laskun, joissa käsittelymaksu on 2€ per lasku. Lasku erääntyy viikolla 22 (tai sen jälkeen).

  Ryhmäviisumi:
  Ryhmäviisumia varten tarvitaan :
  - allekirjoitettu viisuminhakemuslomake
  - passikopio passin koko kuva-aukeamasta ( kopiota ei saa suurentaa eikä pienentää ja kopion tulee olla mustavalkoinen ja selkeästi luettavissa ja)
  - 1 valokuva
  * valokuvan tulee olla korkeintaan 6 kk vanha * valokuvan koko on 3,5 x 4,5 cm * valokuva on otettu valkoista tai vaaleaa taustaa vasten ilman aurinkolaseja, jolloin kuvatun piirteet ja kasvot ovat selkeät ja terävät ja kasvot näkyvät kuvassa kokonaan * valokuva on tulostettu valokuvapaperille, skannattuja tms. kuvia ei hyväksytä
  * valokuvan tulee olla värillinen * kuvaa EI LIIMATA eikä nidota viisumianomuskaavakkeeseen, vaan se toimitetaan irrallisena Mikäli kuva ei täytä edellä olevia vaatimuksia, voidaan hakemus katsoa puutteelliseksi ja palauttaa.
  - vakuutustodistus matkustajavakuutuksesta vakuutusyhtiöltä A4 muodossa (kopio vakuutuskortista ei käy), todistuksesta tulee ilmetä, että vakuutus on voimassa viisumin voimassaoloajan (10.-11.7.). Suosittelemme vakuutustodistuksen liittämistä viisumihakemukseen, vaikka viisumiin oikeuttavan vakuutuksen saa myös meidän kauttamme ja se sisältyy hintaan alle 80-vuotiaille. (Yleisesti ottaen henkilökohtaiset matkustajavakuutukset ovat kattavampia kuin tämä viisumia varten tehtävä ryhmävakuutus.)

  Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

  Viisumipapereiden tulee olla matkatoimistossa viimeistään 16.5. 2016 (vähintään passinkopiot rajavyöhykeluvan hakemista varten! muut asiapaperit voi toimittaa 3.6. mennessä. Konsulaatin ohjeet viisumikäsittelystä saattavat muuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin. Ryhmäviisumi myönnetään Suomen kansalaisille, joten jos on mukana henkilöitä, joilla on jonkun muun maan passi, heille on hankittava henkilökohtaiset viisumit.)

  Rajavyöhykelupa: Rajavyöhykelupaa varten tarvitaan kaikkien matkalla mukana olevien passitiedot, sen takia pyydän myös omilla viisumeilla matkustavien henkilöiden passinkopioita meille 16.5. mennessä.

  Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkapojat Oy. Matkasta on annettu vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolle.

  Muuta huomioitavaa: Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassa oleviin hinnastoihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa sopimuksen tekemisen jälkeen seuraavilla perusteilla: valuuttakurssimuutokset, meistä riippumattomat kuljetuskustannusten muutokset, viisumimuutokset, uudet ja muuttuneet verot ja maksut.