ARKISTO

Kirvun Vilkas jälleen "evakkolähdön" voittoon Mommilassa!

19.07.2014 - 31.08.2014


Osa joukkuetta lähtötunnelmissa. Tunnuksia kannattelevat Marjo Kuosa ja Hannu Nieminen.

Veneemme lähtökynnyksellä, tuomarien vene yrittää karsia vilppilähdöt.

Lähtövoittajana maalissa, valkopaitainen joukkue Lammin Ovi ja Ikkuna toisena. Kolmanneksi lähdossä sijoittunut Vuoksenranta ei tällä kertaa sopinut samaan kuvaan.

Tuli niin hikikin!

Virallinen joukkuekuva. Kaikki kuvat: Martti Ovaska
19.7.2014 suoritetussa soututapahtumassa Vilkas voitti jälleen lähtönsä, ollen neljänneksi nopein kaikista eri lähtöjen 50:stä venekunnasta. Soudun nopein oli Lahdesta käsin koottu Maken Fitness Centter Oy:n joukkue ajalla 41.26, toisena Mommilan Jymy 43.05, kolmantena Maavehmaan mahti 43.26 ja neljäntenä Vilkas ajalla 43.30!
Joukkueessamme soutivat:
Antti, Jussi ja Heikki Hämäläinen, Paavo Inkinen, Markku J Karjalainen, Mikko Kuisma, Marjo Kuosa, Petri Käkönen, Jaakko Lalu, Helena Niemelä, Hannu Nieminen, Jari Nieminen, Seppo Olkinuora ja Vesa Salminen
Perämiehenä: Viljo (Ville) Salminen ja veneenä "De Ville".
Hieno suoritus jälleen joukkueeltamme, siitä Onnittelut heille ja kiitokset tukijallemme Kirvu-Säätiölle jonka pj. Seppo Rautama jakoi kunniakirjat soutajille, sekä myös kannustajille ja tapahtumaa kanssamme myötäeläneille!
Vuosien saatossa joukkueissamme, nauttimassa "sisävesiristeilystä", on ollut 7 nais- ja 50 miessoutajaa, lisäksi vuonna 2007 vapaamatkustajana Karjala-lehden nykyinen päätoimittaja Päivi Parjanen. Merkillepantavaa on se, että joukkue on nuortunut jatkuvasti ensimmäisen soudun 60 vuoden keski-iästä. Tämä on hyvä kehityssuunta, mistä on hyvä jatkaa!
Joukkueemme on ollut mukana Mommilanjärvellä 14 kertaa. Soutajien top5-lista on seuraava: Viljo (Ville) Salminen 14, Petri Käkönen ja Vesa Salminen 12, Raimo Suni 11 ja Harri Henttonen 10 kertaa!

Katso tämän vuoden soudun kaikki tulokset www.mommilanjarvensouttelu.fi

Heikki Paajanen

Lähtövoittajana maalissa, valkopaitainen joukkue Lammin Ovi ja Ikkuna toisena. Kolmanneksi lähdossä sijoittunut Vuoksenranta ei tällä kertaa sopinut samaan kuvaan.