ARKISTO

Joulutervehdys Kirvun Vilkkaalta!

22.12.2013 - 31.01.2014


Upeasti 2013 soutanut joukkueemme: Edessä Vesa Salminen, Seppo Olkinuora ja soutupäällikkö Ville Salminen. Seisomassa vasemmalta Jussi Hämäläinen, Markku Laine, Petri Käkönen, Heikki Hämäläinen vpj., Markku J. Karjalainen, Liisa Rantala, Antti Örn, Outi Örn, (Tuomas Örn, ei vielä airoissa),Marjo Kuosa, Harri Henttonen, Hannu Nieminen pj., ja Kirsi Nummela. Kuva: Heikki Paajanen
Seuran toiminnasta kuluneena vuonna mainittakoon perinteinen Mommilanjärven soutelu. Kirvulaisten ja -taustaisten osallistuminen moniin suunnistustapahtumiin, sekä Kärkölässä 3.11. järjestetty muistelutilaisuus 1950 luvun voimistelun harjoitustiloissa ent. "Puumalan kehräämössä". Paikalla oli yhteensä 55 henkilöä, kutsuvieraita, yhteistyökumppaneita, ystäviä ja vilkkaalaisia.
Tulevan vuoden 2014 toimintaan tulevat kuulumaan ainakin, perinteinen soutelu, sekä Antrean Esan ja Vuoserannan Säteen haastetapahtuma kirvulaisten lahjoittamasta kiertopalkinnosta! Seuraavassa alustavat säännöt: Osanottajat: Antrea, Kirvu ja Vuoksenranta. Joukkueet: 3 naista ja 3 miestä. Lajit: Kolmiottelu, jonka lajit voivat vaihtua vuosittain. Lajeista päättää järjestävä seura. Lajit julkistetaan vasta kilpailupäivänä, ei etukäteen! Suoritusajankohta talvikautena. Ensimmäisen kisailun järjestää Antrea, sen jälkeen vuosittain kisailun hävinneellä seuralla on järjestelyvastuu! Ensimmäinen koitos tapahtunee maaliskuussa 2014?
Näillä saatesanoilla Toivotamme kaikille kirvulaisille ja ystävillemme Hyvää ja Rauhallista Joulua, sekä Onnea tulevalle kaudelle!

Kirvun Vilkaan johtokunta
pj. Hannu Nieminen