ARKISTO

Kirvun Vilkkaan soutujoukkueeseen 2014 ilmoittautuminen ym.

30.03.2014 - 01.05.2014


15.3.2014 Haasteottelun kiertopalkinto.
Tänäkin vuonna lauantaina 19.7. osallistumme Kirvu Säätiön tukemana Mommilanjärven souteluun. Parhaimmat kiitokset Säätiön valtuuskunnalle suhtautumisesta tähän, jo perinteiseen aktiviteettiin. Jos / kun olet kiinnostunut soudusta ja pääsystä joukkueeseen, kerro se allekirjoittaneelle huhtikuun loppuun mennessä. Joukkue julkistetaan toukokuun alkupäivinä ja yleensä se on muodostunut jo aikaisemminkin soutaneista. Kuitenkin joka vuosi on mukaan sopinut myös uusia nimiä.
Ryhmään nimetään 15 jäsentä ja 3 varasoutajaa viime hetken esteiden varalle. Jonkin asteinen kokemus soutelusta ei ole pahitteeksi!

Antrea, Vuoksenranta, Kirvu haasteottelu. Riihimäellä pidetty leikkimielinen kisailu päättyi kirvulaisten voittoon, joukkueella Kirsi Nummela, Petri Käkönen ja Heikki Hämäläinen. Sääntöjen mukaisesti ensivuoden kilpailun järjestävät antrealaiset. Kirvu säätiön ja Kirvun Vilkkaan Antrea-seuralle lahjoittama kiertopalkinto palasi ainakin ensivuoteen seuramme haltuun! Kiitos kaikille tapahtumassa myötäeläneille!

Muista ilmoittautua soutuun 30.4.2014 mennessä, sikäli kun tärppää olet yhtä kokemusta rikkaampi! Tapahtuma on nimittäin hieno.

Heikki Paajanen
puh. 040 700 7127
email heikki.paajanen@phnet.fi