ARKISTO

Mommilanjärven soutu v. 2011

19.07.2011

Kirvun Vilkas soutelussa yhdennentoista kerran.

Joukkue 2011. Edessä Heikki Hämäläinen, Vesa Salminen, Jussi Hämäläinen ja Jari Nieminen. Takana: Seppo Olkinuora, Raimo Suni, Markku Karjalainen, Petri Käkönen, Ville Salminen, Peter Jahn, Hannu Nieminen, Daniel Jahn, Liisa Rantala, Olli-Pekka Aarnikka ja Harri Henttonen

Totuttuun tapaan Vilkas oli "evakkojoukkueitten" nopein, joskin Vuoksenrannan Säteen vastus oli kovempi kun koskaan. He jopa johtivat puolimatkassa. Säteen edustaja varoitti meitä jo ensivuodesta. Koko soututapahtuman parhaan ajan souti joukkue John Deere.
Tällä kerralla tuli kahden kirvulaisen 10 soutukertaa Hausjärven Haminankylässä täyteen. Järjestäjien mitalilla palkittiin Petri Käkönen ja Vesa Salminen. Merkittävä on myös Raimo Sunin ja Ville Salmisen panos, mukana kaikilla yhdellätoista kerralla.
Järjestäjien mukaan tapahtuma ei ole kilpailu. Kuitenkaan suuri osa venekunnista ei ole sisäistänyt ohjetta, vaan soutaa kilpailuhengessä, Vilkaskin!
Joukkueemme oli kokonaisajoissa 5. seitsemänkymmenenyhden venekunnan joukossa. Erinomainen suoritus. Tästä kiitos soutajille, tukijoillemme ja kannustajillemme. Joukkueen perämies Ville Salminen oli niin tyytyväinen tulokseen, että kertoi nukkuneensa seuraavan yön Vilkkaan edustuspaita yllään! Kaikki soudun tulokset www.mommilanjarvensoutelu.fi

Vesa Salmisen paikkajako soutajille.

Seppo Olkinuoran tunnot soudun jälkeen.

Soudun ensikertalaiset Daniel ja Peter Jahn. Daniel äitinsä puolelta Kirvun Paajasia, Peterin suku isänsä puolelta Porkkalan alueen "evakkoja" Kirkkonummelta.

Petri Käköselle luovutettiin juhlamitali kymmennestä soutukerrasta.

Kirvun Vilkas tulee näkymään myös Kirvunlaulujuhlilla, esittäytyen sunnuntaina 14.8. juhlapaikan kentällä. Tästä tarkemmin Kirvun sivuilla.

Liikunnallisin terveisin.
lisätietoja
Heikki Paajanen
0407007127

Huom. Katso Kaikki kuvat 5/5