ARKISTO

Mommilanjärven soutelu 19.7.2008

19.07.2008


Joukkue lähtövoiton jälkeen. Eturivi:Jyrki Tuokko, Paavo Aarnikka, Seppo Olkinuora, Ville Salminen Ja Olli-Pekka Aarnikka. Takarivi: Raimo Suni,Vesa Salminen, Erkki Kilpinen, Arto Jääskeläinen, Liisa Rantala, Outi Örn, Antti Örn, Antti Rehula, Harri Hentt

Allekirjoittanut ojentaa Sirkka Mertalalle Kirvun Vilkkaaan soutuasun.


Kirvulaisjuhlaa Mommilanjärvellä!

”Evakkoseurat” Antrean Esa Vuoksenrannan Säde ja Kirvun Vilkas ottivat jälleen toisistaan mittaa soudussa. Tälläkin kerralla kirvulaiset vetivät veneellä ”De Ville” pitemmän korren voittaen III ns. evakkolähdön, lähdön jossa edellä mainittujen lisäksi souti myös 17 muuta joukkuetta.

Vuoksenrannan joukkue jäi 39 sek. päähän, Antrean hieman enemmän. Tulosluettelon löydät sivulta www.mommilanjarvensoutelu.fi Joukkueemme sijoitus kaikki lähdöt huomioiden oli 5. / 80 joukkueen kisassa, eli erinomainen, vaikkeivät aivan kaikki joukkueet olleetkaan mukana kilpailumielellä. Joukkueemme on vakiintunut kokoonpanoltaan siten, että vuosittainen vaihtuvuus on vain 1 - 3 soutajaa. Tällä kerralla uusina olivat mukana Liisa Rantala, Jyrki Tuokko ja Antti Örn.

Lähdön ollessa vesillä levisi huhu, että Vuoksenrannan Säteen soutajan pääministeri Vanhasen seuralainen, kirvulaistaustainen Sirkka Mertala, ”fanittaa” Vilkkaan joukkuetta. Niinpä pyysimmekin häneltä audienssin ja luovutimme hänelle Vilkkaan soutuasun, jonka hän otti heti käyttöön.

Edelleen joukkueemme esitti, että hän aloittaisi soutuharjoitukset välittömästi, viimeistään seuraavana aamuna! Luin seuraavana päivänä Mommilanjärven nettisivuilta hänen luvanneen järjestäjille tämän!

Lausun parhaimmat kiitokseni tukijoillemme Kirvu-Säätiölle ja Järvelän Rauta Ky:n Sirpa Kaalikoskelle, sekä soutajille ja soutajien puolesta mukana olleille kannustajille. Oli hienoa nähdä alueella kymmenittäin Vilkkaan paitoihin pukeutunutta yleisöä. Samoissa merkeissä jälleen ensi kesänä.

Soutujoukkueen puolesta Heikki Paajanen.